SERVICII ANAB AUTO

Mecanica auto

La Anab Auto orice problema pe care o întâmpini, fie ca este vorba de o simpla revizie sau de repararea unui motor fiti siguri se va efectua cu cea mai mare grija deoarece in atelierul nostru de mecanica se folosesc numai echipamente de ultima generatie.

Experienta si profesionalismul nostru se datoreaza echipei noastre care are o vechime de peste 20 de ani in domeniul mecanicii.

Diagnoza computerizata

Pentru a afla cu ce problema se confrunta autoturismul tau serviciul de diagnoza computerizata este cel mai bun mod.

Anab Auto efectueaza testare auto computerizata pentru motoare diesel, benzina si injectoare, dar si pentru altele: cutie de viteza, climatronic, inchidere centralizata etc.

Prin diagnoza computerizata expertii nostri iti pot sterge erorile autoturismului tau.

Geometrie roti

Serviciul pentru geometria rotilor este efectuat cu ajutorul unui aparat cu tehnologie avansata, astfel realizam reglarea unghiurilor tuturor rotilor pentru ca rotile sa devina perfect paralele intre ele si perpendiculare pe directia de mers.

Aer conditionat

Daca intampini probleme cu climatizarea auto ai gasit locul perfect pentru a o repara.

Anab Auto utilizeaza un aparat de ultima generatie atât pentru a recupera freonul din instalatia autoturismului, cât si pentru a incarca cu freon instalatiile de aer conditionat auto.

Piese de schimb

Cu ajutorul atelierului nostru vei putea gasi mult mai repede piesele de care ai nevoie pentru autoturismul tau, economisesti timp deoarece echipa noastra se va ocupa de cautarea si identificarea celei mai bune piese de schimb.

Service roti si hotel de anvelope

Atelieriul nostru stie cat de important este schimbul anvelopelor in fiecare anotimp respectiv vara și iarna, astfel noi venim cu serviciul de dejantat si echilibrat roti pentru a putea circula in siguranta.

In plus Anab Auto va pune la dispozitie si un Hotel de anvelope, unde va puteti caza anvelopele ne mai avand grija acestora.

Reparatii si intretinere polaris

De un an de zile echipa noastra are in grija si repararea si intretinerea autovehiculelor Polaris RZR Side by Sides.

Experienta care a fost acumulata in tot acest timp se datoreaza raliurilor la care am participat ( Polonia, Iordania, Portugalia, Dakar etc) unde a trebuit sa reparam in conditii mai putin bune.

UNDE NE GASITI?

Ion Ionescu de la Brad, nr. 6, sector 1, Bucuresti